Hirdetés

Ezért jön évente három Marvel-film a mozikba

|

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige magyarázta el, miért van szükség évente három Marvel-blockbusterre.

Hirdetés

A Marvel hihetetlen intenzitással bővíti évről-évre filmes univerzumát, és most már azt is tudjuk, miért van szükség évente három szuperhősfilmre.

Hirdetés

Kevin Feige a CinemaBlendnek adott interjújában árulta el, hogy szeretnék tartani a tempót mind a nagyszabású, fő sztoriszálat továbbmesélő filmek, mind a kisebb, karakterbemutatásért felelős produkciókat illetően. Így fogalmazott:

Az egyik oka annak, hogy évente már három filmmel jelentkezünk, az az, hogy folytathassuk azokat a történeteket, amikre a rajongók reagálnak és amikkel együtt élnek. Imádunk olyan filmeket folytatni, amik érdeklik a nézőket, eközben viszont nagyon fontos, hogy olyasmibe is belekezdjünk, amiről még nem is hallottak korábban. Hogy miért csináljuk? Mert ez így szórakoztató. Az első fázis is erre épült, a második és harmadik szintúgy. Bármikor bármivel előrukkolhatunk, ami a témában jártasabbakat talán nem éri meglepetésként, de a világ nagy része majd úgy reagál rá, hogy "Mi ez? Mit csinálnak ezek?". Ez pedig borzasztó izgalmas.

Az biztos, hogy a Marvel ennek a felfogásnak is köszönhetően rendkívül gyorsan, hatalmas népszerűség közepette építi a filmes univerzumát. A kérdés az, hogy vajon meddig lehet tartani a tempót ugyanebben a minőségben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)