Hirdetés

Avengers 4 - ez lesz a Marvel eddigi leghosszabb filmje

|

Joe Russo szerint egy rekordhosszúságú Marvel filmre számíthatnak, akik a Bosszúállók következő részére is jegyet váltanak.

Hirdetés

Mostanra már alapvetően megszoktuk, hogy a szuperhős filmek szinte mindegyike meghaladja a két órás időtartamot, viszont nagyon úgy néz ki, hogy az Avengers: Végtelen Háború folytatása még az előző epizódra is rá fog kontrázni. Szóval a sok üdítőből gond lehet a moziban, előre szólunk.

Hirdetés

A film egyik rendezője, Joe Russo nemrég nyitott egy bárt Los Angelesben, amelynek kapcsán válaszolt is néhány kérdésre egy Instagramos kérdezz-felelek keretében, viszont ahogyan az várható volt, a legtöbben sokkal inkább az Avengers folytatására voltak kíváncsiak, Russo pedig szerencsére nem zárkózott el a témától. Az egyik legérdekesebb megjegyzése mindenképpen a film hosszára vonatkozik:

"Az Avengers 4 jelenlegi változata három óra hosszú. Még meglátjuk, hogy így marad-e."

A dolgok jelen állása szerint a Végtelen Háború az eddigi leghosszabb Marvel film a maga 2 óra 40 perces hosszával, viszont a vágási folyamat végeredményétől függően a folytatás rögtön le is taszíthatja a trónjáról ezt a már amúgy is eposzi nagyságokat öltő filmet. Persze azért ezt még ne vegyük rögtön garanciának, hiszen ahogy Russo maga is kiemelte, ez még közel sem a végleges változat:

"Nagyjából félúton járunk a vágással. Még éppen csak elkezdtünk az effektekkel foglalkozni. Több mint 3000 vizuális effektet igénylő snitt van, amelyek mind rengeteg időt,  energiát igényelnek. Alan Silvestrivel még csak most kezdtünk el dolgozni a zenén és még mindig nem vágtuk meg az egész filmet."

A rajongók természetesen szerették volna tudni, hogy mikor láthatjuk a film első előzetesét, de erre a rendező már nem tudott semmi biztosat mondani, azonban megjegyezte, hogy szerinte idén már nem érdemes számítani rá.

Ti mit reméltek a folytatástól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)