Hirdetés

Így térhet vissza a Fekete Özvegy az önálló filmjében?

|

A Bosszúállók: Végjáték befejezése után sokan vakarták a fejüket, hogy mégis miről fog majd szólni az önálló Fekete Özvegy film, viszont a forgatáson készült képek alapján már sikerült előállni egy elmélettel.

Hirdetés

Ezen a ponton már valószínűleg senkinek nem mondunk újat azzal, hogy a Bosszúállók: Végjáték alaposan felforgatta a Marvel filmes univerzumát. Nem kevés szereplőtől vettünk búcsút, miközben mások pedig fontosabb szerepkörökbe léptek elő, ami azt jelenti, hogy rengeteg okunk van a találgatásra a negyedik fázis tartalmát illetően.

Hirdetés

Arról már ugye jó ideje tudunk, hogy többek között Natasha Romanoff, vagyis a Fekete Özvegy is önálló filmadaptációt fog kapni, viszont mivel a Végjátékban az ő karakterszála is látszólag befejeződött, így igen nehéz elképzelni, hogy miről is fog szólni a film. Persze a legtöbben arra következtetnek, hogy ez a történet egy előzménye lesz valamelyik korábbi filmnek, de a forgatásról előkerült képek új elméleteknek is teret adtak.

A képeken azt látni, ahogy Natasha egy tóban sétál valamilyen vörös színű tárggyal a kezében, ami az elmélet kitalálói szerint nem más, mint az egyik végtelen kő, egészen pontosan a Valóság Kő és azért van a kezében, mert amikor Amerika Kapitány visszament az időben, hogy a helyére tegye a köveket, akkor előbb felhasználta az egyik követ arra, hogy Natashát feltámassza, mielőtt végleg visszament volna Peggy Carterhez leélni az élete hátralevő részét.

Értelemszerűen helyén kell kezelni az ilyen elméleteket, már csak azért is, mert a Russo-fívérek korábban határozottak kijelentették, hogy a filmben meghalt szereplők végérvényesen meghaltak. Ettől függetlenül érdekes eljátszani a gondolattal, hiszen ki tudja, mivel akarnak csőbe húzni minket a készítők.

Szerintetek miről fog szólni a film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)