Hirdetés

Tom Holland már Ben bácsi szerepére is megtalálta a tökéletes színészt

|

A legújabb filmes Pókember szerint egy, Peter Parkert korábban megformáló színész mondaná a leghatásosabban, hogy "A nagy hatalom nagy felelősséggel jár."

Hirdetés

Hatalmas sikernek örülhetnek a Pókember: Hazatérés készítői, amit talán a legjobban a főszereppel egy csapásra a hollywoodi reflektorfénybe kerülő Tom Holland élvez. A 21 éves színész szinte minden interjúkérdésre szívesen válaszol és még a jövőbeli filmekkel és azok esetleges szereposztásával kapcsolatban is megmondja a tutit.

Hirdetés

Így az elől sem tért ki, hogy kit látna szívesen Ben bácsi szerepében, aki eddig mindkét, Pókember eredettörténetét feldolgozó filmben szerepelt, a Hazatérésből viszont kimaradt. Holland ráadásul egy igazi troll válasszal az egyik korábbi Pókembert jelölte meg.

"Kicsit szeretném, hogy Tobey Maguire játssza Ben bácsit. Szerintem nagyon vicces lenne, de nem hinném, hogy elvállalná. (...) Nemrég találkoztam Tobey-val Los Angelesben a Nyomd, bébi, nyomd vetítésén, pont ott ült előttem, de nem vett észre. Szóval úgy kellett neki odasúgnom, hogy »Tobey, Tobey!«"

- nyilatkozta.

Van egy olyan érzésünk, hogy a korábbi Peter Parker ezt nem feltétlenül venné megtiszteltetésnek, de a Marvel univerzumának ifjú titánját látszólag ez nem érdekelte, csak hogy újabb frappáns interjút adhasson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)