Hirdetés

Egyszer talán találkoznak a Marvel filmes és tévés szereplői

|

Egyelőre nem valószínű, hogy Daredevil és Vasember együtt tűnnek fel a tévében vagy a filmvásznon, de a Marvel Studios feje szerint nem zárják ki teljesen a két világ keveredését.

Hirdetés

Korábban minden hasonló kérdésre azt válaszolták a Marvel projektjeihez kapcsolódó szakemberek, hogy a két műfaj különbözőségei miatt szinte kizárt, hogy a filmes univerzumuk összetalálkozzon az egyre bővebb sorozat-repertoárjukkal. A Marvel Studiost vezető Keving Feige szerint viszont nem zárkóznak el kategorikusan egy crossovertől.

Hirdetés

Feige nemég az io9-nak adott interjút A galaxis őrzői vol. 2. premierje kapcsán, amikor is arról kérdezték, hogy egy bizonyos szereplő tévés megjelenése mindenképp kizárja-e, hogy később a filmvásznon is viszontlássuk.

"Nem feltétlenül. A jövő elég hosszú idő, úgyhogy az az igazság, hogy nem tudom, de rengeteg tévés műsorunk készül és remélhetőleg továbbra is sok-sok filmünk készül. Idővel biztosan lesz valamilyen keresztezés. Crossover, ismétlés, vagy valami"

- mondta a Marvel Studios elnöke.

A válasza alapján persze nem úgy tűnik, hogy már most valami ilyesmit terveznének, inkább csak hosszútávon nem zárják ki a sorozatok és a filmek találkozásának lehetőségét.

Ti melyik sorozatszereplőt látnátok szívesen a filmvásznon is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)