Hirdetés

Batman is feltűnik a Marvel Comics különleges évfordulós füzetében

|

A 80. évforduló alkalmából készített kiadásban vendégeskedik a DC egyik ikonikus karaktere.

Hirdetés

A Marvel Comics a héten ünnepli fennállásának 80. évfordulóját, és amellett, hogy a legendás író-rajzoló Jack Kirby születésnapjáról is megemlékeznek augusztus 28-án, kiadják a Marvel Comics 1000. számát is.

Hirdetés

A füzetet úgy szerkesztették, hogy minden oldal egy olyan sztorit mutat be egy évből, amely fontos szerepet játszott a Marvel történelmében. Az 1997-es esemény Deadpool első saját sorozatáról emlékezik meg, amelyben a címszereplő több furcsa, szórakoztató anekdotát mesél el. A "Turkey Soup for the Deadpool Soul" című történetet Gail Simone írta és David Baldeón rajzolta. A sztoriban a nagyszájú hős többek között arról mesél, amikor Galactusnak adta ki magát egy menő étteremben, illetve megemlíti azt is, amikor egy laza városi hajókázásra indult. Az említett hajó pedig nem más, mint a Batboat, és maga Batman is látható a képkockán.

Érdekesség, hogy a DC Comics is idén ünnepelte Batman saját 80. évfordulóját a Detective Comics 1000. füzetével. Nektek mi a kedvenc Marvel képregényes emléketek az elmúlt időkből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)