Hirdetés

37 művész alkotja újra az egyik leghíresebb X-Men képregényt

|

Igazán egyedi ünnepi kiadvánnyal várja a májust a Marvel Comics

Hirdetés

45 esztendővel ezelőtt jelent meg a legendás Giant Size X-Men #1, ami teljesen átformálta a mutáns kéregényhősök csapatát; a tagok közé emelt Vihart, Kolosszust, Árnyékot, Vészmaradat, Naptüzet és végül de nem utolsó sorban Rozsomákot. Ennek az évfordulónak a tiszteletére kedveskedik most a Marvel Comics a rajongóknak egy valóban különleges kiadással. 

Hirdetés

A Giant-Size X-Men: Tribute to Wein & Cockrum nevezetű új kiadványon ugyanis mintegy 37 különböző alkotó fog dolgozni, akik saját, egyedi stílusokban készítik el újra a kultikus képregény lapjait. Az alábbi előzetes tökéletesen bemutatja, miről is van szó egészen pontosan. A májusban megjelenő képregényérre valószínűleg viharos gyorsasággal fognak majd lecsapni a legnagyobb rajongók. 

A következő művészek dolgoznak majd az ünnepi X-Men füzeten: Alex Ross, Carnero, Brook, Kevin Nowlan, Chris Samnee, Marcus To, Siya Oum, Stephen Segovia, Marguerite Sauvage, Bernard Chang, Aaron Kuder, Takeshi Miyazawa, Juann Cabal, Gurihiru, Kris Anka, Phil Noto, Valerio Schiti, Leinil Francis Yu, Matteo Lolli, Ema Lupacchino, Carlos Gomez, Iban Coello, R.B. Silva, Ramon Rosanas, Joshua Cassara, David Baldeon, Marcelo Ferreira, Javier Garron, Rod Reis, Javier Rodriguez, Marco Checchetto, Jen Bartel, Mike Del Mundo, Rahzzah, Pepe Larraz, Mike Hawthorne.

A tervezett borítót pedig már most megcsodálhatjátok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)