Hirdetés

A Marvel-filmek Coppola szerint is megvetendők

|

A legendás rendező egyetért Scorsese-vel, ő sem tudja filmként értelmezni a Marvel Filmes Univerzum tagjait.

Hirdetés

Valószínűleg most pénzkötegekkel törölgeti könnyeit mindenki, akinek valaha köze volt Marvel-filmekhez. Tény, hogy amit Scorsese és Coppola csinálnak, az sokkal művészibb és más szinten értékelhető, mint amit Kevin Feige-ék alkotnak, de ez nem jelenti, hogy nem lehet mindkettő jó.

Hirdetés

Scorsese elismerte, hogy nem rosszak a Marvel-filmek, ugyanakkor vidámparkhoz hasonlította őket. Coppola nem volt kegyes, bár lehet, hogy nincs teljesen tisztában az MCU-val. A napokban Lyonban azt nyilatkozta, hogy:

"Amikor Martin Scorsese azt mondja, hogy a Marvel-filmek nem mozik, igaza van, mert elvárjuk, hogy a filmek tanítsanak minket, kapni akarunk valamit, megvilágosodást, tudást, inspirációt. Nem tudom, mit lehet kapni abból, hogy ugyanazt a filmet látjuk újra és újra. Ő még kedvesen fogalmazott. Nem mondta, hogy megvetendők, de én kimondom."

Coppola egyébként a napokban kapta meg a Prix Lumiere-t, amit előtte Clint Eastwood, Milos Forman, Quentin Tarantino, Pedro Almodóvar és Scrosese is átvehettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)