Hirdetés

Már formálódik a következő Bosszúállók-szintű csapat

|

A Marvel Studios elnöke mesélt arról, hogy mi a helyzet a következő csapatfilmmel.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték tíz év betetőzése volt, amely temérdek karaktert sorakoztatott fel, történetszálat fésült egybe, éppen ezért nem számíthatunk rá, hogy egyhamar megismétlődik. Persze ez nem jelenti azt, hogy a Marvel Studios fejének nincs meg a terve a következő csapatfilmre. 

Hirdetés

A ScreenCrush beszámolója szerint Kevin Feige a nemrég megtartott CCXP eseményen beszélt róla, hogy a Marvel Filmes Univerzum minden része összekapcsolódik, de egyszerre csak egy filmre fókuszálnak. Megpróbálják elkészíteni a lehető legjobb Fekete Özvegy filmet, a legjobb Örökkévalókat, a legjobb Shang-Chit, a legjobb Doctor Strange-et, Thort, Marvel Kapitányt, Fekete Párducot és továbbvinni a történeteiket. Persze mindig nagy öröm látni, hogy összehozza őket egy mesterterv, amely ígérete szerint már formálódik. 

Az MCU negyedik fázisát a 2020. április 30-án mozikba kerülő Fekete Özvegy rúgja be és kíváncsian várjuk, hogy számos filmmel és sorozattal később kik fogják alkotni a következő nagy csapatot. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)