Hirdetés

Így kell megalázni a Marvel és DC hősöket

|

Az indonéziai fotós egy olyan egyedi fotósorozatot készített, ami a maga vicces zsenialitásával egyszerre elképesztően komplex és iszonyat egyszerű.

Hirdetés

Edy Harjo kreativitását abban élte ki, hogy vicces pózokba rakta a Marvel és DC hősöket ábrázoló figurákat, és lefotózta őket, olyan sztorikat mesélve el ezzel, melyeket egyik képregényben sem láthattunk.

Csak emberünk kreatív elméjében születethetett meg az a kép, ahol Thor, Hulk, Wolverine, Pókember, és a Joker a falnak támaszkodva vizel az utcán. Végülis a szuperhősöket is elkaphatja a szükség, de azt már kevésbé értem meg, hogy a sok Bosszúálló közül miért pont Hulkot kérte meg Thor, hogy vágja le a haját? Majdnem biztos vagyok benne, hogy Starknak lett volna valami kütyüje erre is.

Ha kíváncsi vagy a művész többi munkásságra is, akkor javasoljuk, hogy keresd fel Edy Facebook oldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)