Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a Doktor Strange anime intrója

|

Sok más sorozathoz és filmhez hasonlóan a Doktor Strange is megkapta a saját elképzelt anime stílusú nyitányát. A végeredmény egyszerre hajmeresztő és zseniális.

Hirdetés

Habár a sci-fi és a fantasy mind nyugaton, mind pedig keleten nagyon népszerű műfajok, általában véve a két kultúra nagyon eltérő stílusban meséli el ezeket a fantasztikus történeteket és természetesen mindkettő irányzatnak megvannak a maga jellemző kliséi és vonásai.

Hirdetés

Az animék ebben a témakörben nyilván külön kategóriát érdemelnek, hiszen ezt a stílust mára mindenki felismeri: jellemzően furán öltözött, idétlen hajú tinédzserek mentik meg a világot mindenféle katasztrófáktól, lehetőleg vagy a barátság erejével vagy pedig valami kártyajátékkal, amit el lehet adni gyerekeknek.

Nem csak a történetmesélés stílusa felismerhető, de az animék felvezetése is általában nagyon jellegzetes stílusjegyeket visel, amelyeket az utóbbi időben egyre több zseniális videóban próbáltak ráhúzni különféle nyugati sorozatokra és filmekre, elég csak megnézni ezt a zseniális Spongyabob intrót, aminek azóta már folytatása is akad. Most a Marvel univerzumát is elérte ez az őrület, ugyanis egy lelkes rajongó a Doktor Strange filmet képzelte el animeként, a film jeleneteit felhasználva:

A készítő tökéletesen elkapta a műfaj jellegzetességeit, szóval mindenképpen érdemes megnézni, ha szeretitek az ilyesmit. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)