Hirdetés

Sorozat készül az Empire of the Dead képregényből

|

Ha szeretnétek még egy zombis sorozatot, akkor itt egy újabb gyöngyszem. Még vámpírok is lesznek benne.

Hirdetés

A nagy zombimágus George A. Romero írt egy képregénysorozatot a Marvelnek Empire of the Dead címmel, ami a Variety jelentése szerint a sorozatként térhet vissza a Demarest Films jóvoltából.

Az Empire of the Dead egy háromszor öt füzetből álló történet volt, amiben New York városát zárták le egy zombivírus kitörése után. Egyébként vámpírok is voltak a sztoriban, hogy színesebb legyen az amúgy jól ismert alapsztori. A sorozatot Romero és Peter Grunwald írják, a producer csapatban pedig a Demarestes Sam Englebardt és William D. Johnson is szerepel.

A Demarest rengeteg filmet adott ki az elmúlt években, például ők feleltek a Sin City: A Dame to Kill For című csodáért, és a nemsokára érkező The Night Manager sorozat is hozzájuk köthető, szóval akár reménykedni is lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)