Hirdetés

Még most is változtat a Marvel a Fekete Özvegy filmen

|

A koronavírus miatti csúszást arra használja ki a stúdió, hogy tovább csiszolgassa a filmet, melynek eredetileg április 30-án kellett volna mozikba kerülnie.

Hirdetés

A világjárvány miatti mozibezárásoknak rengeteg premier látta kárát, sok stúdió pedig arra használja az így nyert időt, hogy tovább folytassa az utómunkálatokat. Így van ezzel a Marvel is, amely bejelentette, hogy Alexandre Desplat zeneszerző elhagyja a Fekete Özvegy stábját, a helyét pedig egy akciófilmekben jártasabb komponista veszi át. 

Hirdetés

Nem dőlt még el, hogy mikorra csúszik Natasha Romanoff önálló mozijának premierje, de az biztos, hogy a Marvel kellő időt hagy még a film zenéinek újraírására. Desplat munkáját Lorne Balfe veszi át, akinek olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk és a Floridai álom, de a videojátékokban is kipróbálta már magát, így ő jegyzi a Beyond: Two Souls, az Assassin's Creed III és Call of Duty: Modern Warfare 2 muzsikáit is. 

A filmzenék megalkotásában egyébként több járható út van. Az egyik az, hogy a forgatókönyv alapján látnak hozzá a megírásukhoz, a másik pedig, hogy már a film nyers vágásához kezdik meg a komponálást. Ez utóbbi módszerrel kifejezetten a jelenetek ritmusához alakíthatják a dallamokat, ami remek végeredménnyel járhat. Mivel a Fekete Özvegy lényegében kész van - hiszen eredetileg egy hónap múlva debütált volna -, meglehet, hogy az új dallamok sokkal jobban illeszkednek majd a mozi dinamikájához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)