Hirdetés

Nyáron fogjuk megtudni, hogyan folytatódik a Marvel Filmes Univerzum

|

A Marvel Studios még a Bosszúállók: Végjáték után sem jelenti be a következő filmeket, de nem kell sokat várnunk.

Hirdetés

Egészen biztos, hogy sokáig lesznek még Marvel filmek, és néhányról hallottunk is ezt-azt, de premierdátumot még nem tűztek ki az MCU következő fázisának mozijaihoz.

Hirdetés

Egyelőre csak az biztos, hogy április 25-étől a Bosszúállók: Végjátékra, július 4-étől pedig a Pókember: Idegenbenre ülhetünk be. Az amerikai IGN egy interjúban rákérdezett Kevin Feige-nél, a Marvel Studios elnökénél arra, hogy mit várhatunk a folytatásban, és csak annyit mondott, hogy a Pókember után fognak mindent bejelenteni, addig semmit, még azt sem, hogy ott lesznek-e a július 18-21. között tartandó San Diego Comic-Conon. A film bemutatója után nem sokkal azonban megismerhetjük a tervet a következő öt évre. Várhatóan sem egy új X-Men, sem egy Fantasztikus Négyes film nem fog ebben a fázisban szerepelni, mert kell még idő, hogy ezekkel a franchise-okkal is érdemben tudjanak foglalkozni.

Jelenlegi értesülések szerint a következő néhány év során kapunk egy Fekete Özvegy, egy Örökkévalók (The Eternals), egy Ms. Marvel és egy Shang-Chi filmet, valamint lesz Fekete Párduc 2, Doktor Strange 2 és A galaxis őrzői 3, amit végül mégis csak James Gunn rendezhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)