Hirdetés

Már több mint 5 milliárd dollárt termeltek a Marvel filmjei

|

Nincs megállás, dől a pénz a Marvel filmes univerzumából. A Thor: Ragnarök sem lett kivétel, remekül nyitott a film.

Hirdetés

Tegnap jött a hír, amely szerint újabb mérföldkőhöz érkezett a Marvel filmes univerzuma. A 17. Marvel mozi, vagyis a Thor: Ragnarök egyben a stúdió 17. sikeres nyitányát hozta, a jelek szerint egyszerűen nem tudnak hibázni a Marvel kreatív elméi. 

Hirdetés

A Thor: Ragnarok 121 millió dolláros nyitó hétvégéjével pedig a Marvel filmes univerzum összbevétele átlépte az 5 milliárd dolláros álomhatárt, egészen pontosan 5,079 milliárd dollárnál jár a Disney-féle Marvel filmes világ az Egyesült Államokban - az egész világ tekintetében ez a mutató már 13 milliárd felett van. Itt pedig még messze nincs vége a történetnek, hiszen 2018 februárjában jön a Black Panther mozi, jövő májusban pedig a hatalmas durranásnak ígérkező Avengers: Infinity War is befut. 

Ti egyébként láttátok már a Thor: Ragnarököt? Ha igen, akkor hogy tetszett? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)