Hirdetés

Az megvan, hogy Pókember már 7 éve része a Marvel filmes univerzumának?

|

Jól ismert jelmezében csak az Amerika Kapitány: Polgárháborúban láthattuk először Pókembert az MCU-ban, de a Tom Holland szerint nehezebben felismerhető formában már a Vasember 2-ben ott volt Peter Parker.

Hirdetés

Az utóbbi években több új karaktert is bevezetett filmes univerzumába a Marvel, de talán egyikük körül sem volt akkora izgalom, mint a hamarosan debütáló Pókember: Hazatérés főszereplője körül. A film közelgő premierje kapcsán pedig egy érdekes adalék is kiderült Peter Parker ezen változatáról.

Hirdetés

Ugyan Pókemberként csak nemrég, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban láthattuk New York ifjú hősét, Peter Parkerként már a Vasember 2-ben is feltűnt, bár akkor ezt nem tudtuk. Mikor a Stark Expót megtámadják az Iron Botok, egy Vasember-jelmezben lévő kisfiú úgy dönt, szembeszáll az egyik gyilkos géppel, amiben egy kis segítséget kap Tonytól.

A tényt, hogy az akkor még a stáblistából is kimaradó kölyök Peter Parker, Tom Holland erősítette meg nemrég egy interjúban.

"Megerősíthetem, hogy az Peter Parker. (...) Most beszéltem nagyjából húsz perce Kevin Feige-vel. Lehet, hogy most nagyot spoilereztem, de már mindegy. Szerintem menő, tetszik az ötlet, hogy Peter már itt volt ebben az univerzumban a kezdetek óta"

- mondta az egy fokkal idősebb Parkert alakító színész.

A Vasember 2 készítésekor még nem valószínű, hogy tényleg ez volt a Marvel Studios terve, hiszen ekkor még nem állapodtak meg a Sonyval, hogy az ő filmjeikben is szerepelhet Pókember. A karakter bemutatásakor viszont nem kizárt, hogy szándékosan rájátszottak a rajongói elméletre, ami szerint a Vasember 2-ben látott srác Peter. Például a Polgárháború reptéri harci jelenetében nagyon hasonló dicséretet kap Tony Starktól, mint a 2010-es filmben kölyökként.

Nektek tetszik ez az utólagos magyarázat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)