Hirdetés

Ezeket a Marveles Harley-Davidsonokat azonnal elvinnénk egy körre!

|

A világ talán legismertebb motorgyártója összeállt a Marvellel, hogy szuperhősös témájú motorokkal ünnepeljék klasszikus karaktereiket.

Hirdetés

Manapság a pólótól kezdve a bögréig mindenből találhatunk olyat, amin a Marvel valamilyen ismert karaktere szerepel, most pedig nem más, mint a Harley-Davidson öltöztetett pár motort Marveles köntösbe.

Amerika Kapitány idén ünnepli a 75. születésnapját, ennek alkalmából pedig valószínűleg a Marvel is úgy érezte, hogy ideje lenne valami különlegeset kitalálni. Összeálltak a Harley-Davidsonnal, akik 27 egyedi motort építettek a Marvel legismertebb hőseihez igazítva, így természetesen többek közt Tony Stark is kapott egy stílusos járgányt.

A két ikon mellett még olyan karakterek szerepelnek a felhozatalban, mint Groot, a Fekete Özvegy, a Pókember, Spider-Gwen vagy Ghost Rider, akihez egyébként is kifejezetten passzol ez az ötlet. A teljes galériát itt találjátok.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)