Hirdetés

Ilyen lesz a párizsi Disneylandben nyíló Marvel Hotel

|

Ki ne szeretne úgy szállodába menni, hogy bármerre is pillant, kedvenc szuperhősei veszik körül?

Hirdetés

Nyáron már megcsodálhattuk, hogy milyen campus nyílik a Bosszúállóknak a kaliforniai Disneylandben, azonban nem ez az egyetlen új attrakció, amivel Mickey egér büszkélkedhet: jövőre ugyanis a párizsi vidámparkjuk egy Marvel-témájú hotellel bővül. Ahogyan már a D23 során felvezették, a Disney's Hotel New York - The Art of Marvel 2020 nyarán fogja megnyitni a kapuit és a Marvel 80. évfordulóját ünnepli majd. 

Hirdetés

Több mint 300 képregényes elemet helyeztek el benne (például képregényborítókat, posztereket, illusztrációkat, storyboardokat), amiket a Marvel Comics és a Marvel Studios ötvennél is több művésze készített el. A hotel olyan tematikus szobákat vonultat fel, amelyek egy-egy szuperhősre vannak felhúzva, de lesz itt két tematikus étterem is, amelyekben a Marvel által inspirált specialitásokat fogyaszthatunk, valamint kétfajta bár is, hogy a hősök társaságában italozhasson apu vagy anyu, akinek már Marvel túltengése van. Lapozzátok végig a galériát, ha kíváncsiak vagytok: 

Az érdeklődők november 5-től foglalhatnak szállást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)