Hirdetés

Mark Ruffalo szerint nincs sok esély egy új Hulk filmre

|

A népszerűbb bosszúállók közül már csak Hulk nem kapott saját filmet az új fázisokban. Lehet, hogy ez már nem is fog változni.

Hirdetés

A Bosszúállók egyik legfontosabb karaktere Hulk, akinek volt már 2 saját filmje is az elmúlt években, de egyik sem volt az az igazi Marvel film, amire mind várunk. Mark Ruffalo szerint nem is nagyon lesz olyan már.

"A Hulk film most még távolabbinak látszik, mint valaha" - nyilatkozta Ruffalo a USA Todaynek. "Sajnos ő nem a Marvel tulajdona, hanem a Universalé. Nem tudom. Problémásnak tűnik a dolog." Persze ettől még nem bánná, ha elvállalhatná. "Örülnék, ha megcsinálhatnám, mókás lenne. Rengeteg minden van, amit még csinálni lehetne a karakterrel." Egy Planet Hulk filmnek örülnénk, de miután évekig ment az alkudozás egy új Pókemberért, nem hisszük, hogy ez megvalósul a közeljövőben.

Ti milyen Hulk filmet szeretnétek látni? Van olyan képregény történet, amit szívesen látnátok a nagyképernyőn?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)