Hirdetés

A District 9 rendezője szívesen megcsinálná a Vasember 4-et

|

Ha esetleg a Marvel szeretne egy új Vasember filmet csinálni, akkor máris van egy jelentkező a rendezői pozícióra.

Hirdetés

Habár a rendező legutóbbi filmjei nem sikerültek annyira kiválóan, tagadhatatlan, hogy a Distrct 9 még mindig az egyik legkiválóbb és legérdekesebb sci-fi alkotás, így már csak ezért is adnánk Blomkampnak egy esélyt a Marvel filmes univerzumában.

Neill Blomkamptól a Twitteren kérdezte meg egy rajongó, hogy ha lehetősége lenne egy Marvel filmet csinálni, akkor melyik lenne az, amelyre a rendező egy rövid és lényegre törő választ adott:

Persze ez nem jelent semmiféle hivatalos megerősítést vagy ilyesmi, már csak azért sem, mert mind a Marvelnek, mind pedig Robert Downey Jr.-nak tele van a keze az Avengers: Infinity Warral és annak folytatásával, azután pedig könnyen lehet, hogy a színész nem veszi fel többet a páncélt, hiszen már így is 10 éve ő formálja meg a karaktert. Ettől függetlenül persze érdekes eljátsznai a gondolattal, hogy hogyan is folytatná Blomkamp a szériát és hogy korábbi filmjeihez hasonlóan milyen társadalmi problémákat feszegetne egy Vasember film kontextusán belül.

Ti hogyan képzelnétek el egy Blomkamp-féle Vasembert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)