Hirdetés

A 90-es évekbe repít vissza a Marvel kapitány hivatalos honlapja

|

A Marvel marketinges csapata ismét zseniálisat alkotott, időutazunk egy kellemeset.

Hirdetés

A Marvel Cinematic Universe 90-es években játszódó mozijához stílusosan a korszakra jellemző tulajdonságokkal és tartalommal felruházott weblapot készítettek a stúdió marketingesei, jár a pacsi.

Hirdetés

A honlapon  természetesen számos hasznos infót, fotót és videós anyagot találhatunk a filmről és a karakterekről, de még a Skrull-felismerő képességeinket is megcsillogtathatjuk minijátékként. Még az idős hölgynek álcázott Skrullt is arcon vághatjuk, ha időben reagálunk a felugró figurára. Íme néhány kép a hivatalos oldalról.

Nem meglepő, hogy még különleges easter eggekre is lehet bukkanni. A rajongók már felfedezték Stan Lee figuráját, amelyet a weboldal legaljára görgetve találhattok meg. 

[possible Easter Egg?] Found this tiny, little dancing Stan Lee at the bottom of the Captain Marvel website. (RIP) from r/marvelstudios

Persze bármennyit is írunk róla, semmi nem ér fel a retro webes élménnyel, katt ide! Tényleg csak a betárcsázós net modemhangja hiányzik hozzá, tessék!

A film premierjére már csak egy szűk hónapot kell várnunk, a Marvel Kapitány március 7-én debütál a hazai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)