Hirdetés

Egy filmben sem volt idén annyi baki, amennyi a Marvel kapitányban

|

A Bosszúállók: Végjáték viszont szorosan követte.

Hirdetés

Aki nem a hibákat keresi a filmekben, valószínűleg észre sem veszi, ha egy jeleneten belül az egyik kameraállásból valami máshogy néz ki, mint egy másikból, de a MovieMistakes.com szorgos felhasználói épp hogy a bakikra vadásznak. Természetesen a sikerfilmek az elsődleges célpontjaik, de nem kizárólag ezek kerültek fel a 2019-es toplistára.

Hirdetés

A Marvel kapitányban összesen 59 tárgyi tévedést, oda nem illő dolgot, vagy kameraképről kameraképre változó elemet szúrtak ki. A legtöbb persze semmit nem von le a film élvezeti értékéből: például az, hogy voltak a Blockbusterben olyan filmek, amik valójában jóval Carol érkezése (1995. június) után jelentek meg; hogy a Netscape Navigator 4 1997-ben debütált; vagy hogy a Vers által használt telefonfülkére az van írva, 1995. november 1-től emelik a hívások árát 25 centre, de már akkor is ennyit kell bedobni, amikor ő telefonál. 

A Végjáték esetében több olyan hibát vettek észre, amik a folytonosság szabályait rúgják fel. Ilyen például az, hogy Thor szakálla jelenetről jelenetre változik, hogy az egyik pillanatban a palacsinta félbe van vágva, aztán megint összeáll egésszé, vagy hogy a végső harcban a Hangya egyszerre van két helyen.

Vannak olyan hibák, amiket a közösség vitat, a linkeken megtaláljátok a listákat. Ti kiszúrtatok ezek közül bármit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)