Hirdetés

Marvel Kapitány - a második hétvégén is tarolt a mozikban

|

A Marvel Kapitány a vártál is jobban teljesített a pénztáraknál, a nyitóhétvégét követően is rengetegen ültek be rá.

Hirdetés

Az emberek Bosszúállók: Végjáték premierjére való készülődés közben nem fejeltettek el jegyet váltani a Marvel Kapitányra, láthatóan dübörög a hype.

Hirdetés

Az nem volt kérdés, hogy a Marvel Kapitány tarolni fog a mozikban, de ekkora sikerre nem feltétlenül lehetett számítani. A film még a második hétvégén is a box office lista tetején csücsül a maga 69,3 millió dolláros bevételével. Ez számít az eddigi második legnagyobb bevételű második márciusi hétvégének a mozipremierek történetében. Úgy tűnik, hogy megérte kockáztatni nekik az első női főszereplő köré épített mozijukkal. A Marvel Kapitány világszinten egyébként már átlépte a 760 milliós összbevételt. 

A film a hétvége alatt nem akadt komoly kihívókra. A heti összesítés második helyén tanyázik a Csodapark, a Paramount Pictures animációs filmje, az első helyzettől jócskán lemaradva a saját 16 millió dolláros bevételével, a bevételi toplistán a harmadik helyezett pedig az Így neveld a sárkányodat 3 lett, 9,3 millió dollárt gyűjtött be most hétvégén, így az összbevétele már 135 millió dollárnál jár. Az Elrabolt világ 3,1 millióval a hetedik, A Lego kaland második része 2,5 milliós összeggel a nyolcadik, az Alita: A harc angyala a saját 1,9 milliós aktuális hétvégi bevételével pedig jelenleg a kilencedik helyen áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)