Hirdetés

Hét filmre szerződött le a Marvel Kapitányt játszó színésznő?

|

Brie Larson állítólag a Bosszúállók 4 után is sokáig a Marvel Studios-nál marad.

Hirdetés

Csak nagyjából sejthetjük, hogyan alakul a Marvel filmes univerzumának jövője a Bosszúállók 4 után. Az biztos, hogy nem lesz megállás. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel Kapitányt alakító Brie Larson nagyjából 5 millió dollárt kap az első filmben való szerepléséért, viszont hosszú időre aláírt a Marvellel, legalább hét filmben fog szerepelni. A színésznő Twitteren csak annyit írt, hogy ez nem igaz, de nem részletezte válaszát, úgyhogy nem tudjuk, az összeg, a filmek száma, vagy az egész nem stimmel-e.

Háromszor ennyi pénz, 15 millió jár Scarlett Johanssonnak a közelgő Fekete Özvegy filmért, de ő már hat moziban alakította a karaktert. Chris Evans és Chris Hemsworth is ennyit kapnak filmenként. Ezeket a számokat a Marvel nem erősítette meg, a THR-nek csak meg nem nevezett források nyilatkoztak, de az oldal bízik bennük. 

Mindenesetre annak örülünk, hogy Marvel Kapitány karakterével hosszútávra terveznek, és kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő. A filmet március 7-én mutatják be a hazai mozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)