Hirdetés

Marvel Kapitány ezért tudná bármikor legyőzni Thort

|

A Captain Marvel képregénysorozat 25. számában Carol Danvers új erőket kapott, amiket magától a villámok istenétől nyúlt le.

Hirdetés

A képregényrajongók kedvenc hobbija azon vitatkozni, hogy melyik szuperhős az univerzum legerősebbike. Az esélyesek toplistáján rendszerint ott figyel Thor és Marvel Kapitány, és mivel az egyik egy konkrét isten, a másik pedig elnyelte egy végtelen kő erejét, teljes mértékben érthetőek ezek a helyezések. Marvel Kapitány legutóbbi képregénye azonban megmutatta, hogy egy tényleges küzdelemben miért is Carolé lenne az egyértelmű fölény.

Kelly Thompson jelenleg is futó Captain Marvel sorozatában Carol átkerült egy poszt-apokaliptikus jövőbe, ahol a Föld legnagyobb hőseinek nagy része halott. A hősnő itt összeállt a múlt megmentőinek leszármazottjaival, például Brigiddel, aki nem mellékesen Thor lánya.

Hirdetés

Marvel Kapitány és Brigid fogságba kerültek, de nem maradtak ott sokáig: a szökésből harc lett, mely során Brigid életében először magához tudta hívni a Mjolnirt, apja pörölyét. A fegyvert végül arra használta, hogy Carolnak adjon vele új erőket, és egy menő új karakterdizájnt.

Az események szépen megmutatták, hogy miért lenne Carolnak előnye Thorral szemben. Marvel Kapitány ugyanis képes átvenni és elosztani a bekapott energiát, és ez a villámokra is vonatkozik. Mivel gyakorlatilag Thor leghatalmasabb támadásai mind "villámalapúak", ezekkel nemhogy képtelen lenne megsebezni Marvel Kapitányt, de igazából még erősebbé is tenné őt.

Az új füzetből az is kiderült, hogy Carol mágikus energiát is el tud nyelni, bár az nem biztos, hogy erre csak akkor képes-e, ha ezt az energiát szándékosan küldik felé. Akárhogy is, egyelőre úgy tűnik, hogy egy harcban Marvel Kapitány nyerne Thor ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)