Hirdetés

Marvel Kapitány - kiderült egy nagyon fontos dolog a főhősről

|

Samuel L. Jackson egy egészen érdekes példával mutatta be, hogy miért is ennyire erős ez a szuperhős.

Hirdetés

Idén tavasszal debütál a mozikban az MCU soron következő darabja, a Marvel Kapitány, amiben Brie Larson alakítja a címszereplőt. A trailerek alapján már eddig is sejteni lehetett, hogy egy kifejezetten erős karaktert láthatunk majd a mozivásznon, ám most megtudtunk még egy fontos részletet róla.

Hirdetés

A Nick Furyt játszó Samuel L. Jackson az Entertainment Tonightnak adott interjújában beszélt arról, hogy valójában miért is ekkora szám Marvel Kapitány. Ráadásul talán egy olyan apróságot is kikotyogott, amit lehet, hogy nem kellett volna. Jackson ugyanis azt mondta, hogy a film egy pontján láthatjuk majd, hogy mennyire erős is ez a karakter, mi mindent tud, majd hozzátette, hogy Marvel Kapitány azon kevesek közé tartozik a Marvel univerzumban, akik képesek az időutazásra.

Az biztos, hogy Marvel Kapitány fontos szerepet játszik majd a Bosszúállók: Végjáték sztorijában, és sok rajongó már eddig is úgy gondolta, hogy az időutazás is szerves része lesz a film cselekményének. Szóval könnyen lehet, hogy a színész most megerősítette ezt a teóriát.

Ti várjátok már a Marvel Kapitányt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)