Hirdetés

Marvel Kapitány - Jude Law mégsem Mar-Vellt alakítja?

|

Ismét egy játékfigura árult el túl sokat, a jelek szerint mégsem az eredeti Marvel Kapitány szerepében láthatjuk majd a színészt.

Hirdetés

A különböző játékfigurákat és Lego szetteket értelemszerűen már a hozzájuk kapcsolódó mozi premierje előtt le kell gyártani, hogy a vetítésről kifelé jövet anya és apa már azonnal a játékboltok felé vehesse az irányt, ahol Lacika azonnal le is emelheti az egyik ilyen csodát a polcról. Ez persze azzal is jár, hogy maguk a játékok erősen spoileresek lehetnek, ezért a bemutatóig megpróbálják gondosan titkolni azok részleteit. És ahogy az lenni szokott, ez általában egyáltalán nem jön össze. Hasonlóról beszélhetünk a Marvel Kapitány esetében is. Értelemszerűen potenciális spoilerek következnek. 

Hirdetés

A film kapcsán elkészített akciófigurák között ott van Jude Law karaktere is, a játék dobozán viszont sokak nagy meglepetésére nem a Mar-Vell név díszeleg. A Marvel képregényekben Mar-Vell egy kree harcos, egyúttal ő volt az első Marvel Kapitány, később az ő pozícióját veszi át Carol Danvers a füzetekben. Nemrég egy promóciós képen (amelyen Jude Law és Brie Larson látható) Lawt a "Mar-Vell, the leader of Starforce" névvel illették a képaláíráson - ezt később módosították simán csak "Leader of Starforce"-ra. Az eddigi előzetesek alapján és a képaláírás tükrében szinte mindenki azt hitte, hogy Jude Law ennek a szereplőnek a bőre bújva tűnik majd fel a vásznon. Nos, az említett figura viszont a Yon-Rogg nevet viseli. 

Egészen pontosan így néz ki a Captain Marvel Marvel Legends szett tagjaként megjelenő akciófigura, illetve Funko POP bábu:

Az akciófigura dobozán egyébként ez a felirat olvasható:

"A Starforce csapat vezetője, Yon-Rogg a kree faj egyik hőse, illetve a Legfelsőbb Intelligencia egyik kulcsfontosságú figurája a skrullok elleni háborúban."

Yon-Rogg a képregényekben egy negatív karakter, egyben Marvel Kapitány egyik nagy ellensége, szóval ő lehet a film főgonosza igazából. Amellett sem szabad szó nélkül elsuhanni, hogy most esik szó először a Legfelsőbb Intelligenciáról, ami egy olyan szerves számítógép, amelybe már halott kree tudósok és vezetők agyát zárták, szóval a nép legnagyobb gondolkodóinak elméje egyesül benne.

Az is lehet természetesen, hogy Jude Law mindkét karaktert, tehát Mar-Vellt és Yon-Roggot is el fogja játszani a filmben. Kevin Feige, a Marvel Studios főnöke korábban már utalt arra, hogy a film kedvéért némileg átalakították Carol Danvers eredettörténetét, szóval lényegében bármi elképzelhető. 

Szerintetek mi lehet az igazság? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)