Hirdetés

Elkezdődtek a Marvel Kapitány 2 munkálatai

|

A rendezőt még keresik, de a WandaVision írója felel a 2022-re tervezett folytatás forgatókönyvéért.

Hirdetés

A Marvel tavaly sikert sikerre halmozott, és noha az év fénypontja Bosszúállók: Végjáték volt, ami minden rekordot megdöntött a kasszáknál, de az 1,1 millió dolláros bevétellel a Marvel Kapitány sem panaszkodhat. Kevin Feige már az MCU negyedik fázisának bejelentésekor említette, hogy érkezik a folytatás, most pedig elkezdődtek a munkálatok.

Hirdetés

A Brie Larson alakította szuperhős kalandja volt az első olyan film a Marvel univerzumában, mely női főszereplőt állított a fókuszba. Az első rész írásáért és rendezéséért felelős páros, Anna Boden és Ryan Fleck nem térnek vissza a második részre, de van rá esély, hogy az MCU közelében maradnak egy Disney+ sorozat erejéig. 

Az új forgatókönyvíró Megan McDonell, aki a Disney streaming platformjára érkező WandaVison sztorijáért is felel. Ez eredetileg idén érkezett volna, de a stúdió végül eltolta a megjelenést, így csak jövőre láthatjuk, hogy az Elizabeth Olsen alakította Wanda Maximoff hogyan válik Skarlát Boszorkánnyá. 

A Marvel Kapitány 2 rendezői széke egyelőre még üresen árválkodik, viszont mivel a premiert 2022-re tűzték ki, így valószínűleg hamarosan hallunk arról, hogy ki dirigálja majd Carol Danvers következő önálló filmjét. Az a hír járja, hogy ezúttal már nem a '90-es években játszódik majd a cselekmény, hanem napjainkban, ami azért érdekes, mert így talán a Bosszúállók: Végjáték után nyitva marad kérdések egy jó részére is választ ad majd a mozi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)