Hirdetés

Marvel Kapitány - nem kímélte az őszinte előzetes

|

Voltak jó pillanatai, de azt a legnagyobb rajongóknak is el kell ismerniük, hogy nem volt hibátlan a Marvel első női szuperhősmozija. Ezekre reflektál a legújabb őszinte előzetes is.

Hirdetés

A Screen Junkies azzal vált híressé, hogy őszinte előzetesei szinte mindig oda ütnek, ahol a legjobban fáj és gátlástalanul szétszedik a legnagyobb hollywoodi blockbustereket is. Nem úszta meg a Brie Larson nevével fémjelzett Marvel Kapitány sem, hogy sírva vigadjunk rajta. 

Hirdetés

A Marvel Kapitány őszinte előzetesének azonban esze ágába sincs a földbe tiporni Anna Boden és Ryan Fleck rendezését, ehelyett mókásan rávilágít a hibáira és hiányosságaira. Aki esetleg még mindig nem látta a filmet, az a spoilerek miatt pótolja, mielőtt megnézi a videót, viszont ha csak arra vagytok kíváncsiak, hogy miképpen élcelődnek a Marvel első női szuperhősmoziján, akkor hajrá: 

Nektek mennyire nyerte el a tetszéseteket a Marvel Kapitány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)