Hirdetés

Marvel Kapitány - a rajongók egy logikai bukfencen problémáznak, a stúdió feje leszerelte őket

|

Többen értetlenül állnak a film egyik jelenete előtt, de Kevin Feige most tisztába tette a dolgokat.

Hirdetés

Ha még nem láttátok a Marvel Kapitányt, akkor ebben a videóban elmondjuk, miért érdemes megnézni. Az alábbi cikk értelemszerűen SPOILERES lehet, úgyhogy csak saját felelősségre olvassatok tovább.

Hirdetés

A filmben ugye Carol Danvers felturbózza egy kicsit Nick Fury csipogóját, amivel így galaxisokkal arrébb is elérhetik egymást, majd a lelkére köti, hogy csak vészhelyzetben használja. A Végtelen Háború utolsó jelenetében ezt nyomja meg Nick Fury, a Marvel Kapitány stáblistás jelenetében pedig azt látjuk, ahogy Brie Larson karaktere megérkezik.

De miért nem nyomta meg eddig Fury a csipogót? Ott volt Loki, Ultron, meg még ki tudja mennyi fenyegetés, ami elpusztíthatta volna a világot, de eddig soha nem került elő az a fránya csipogó. Ez sokaknak szúrta a szemét, de Kevin Feige, a Marvel atyaúristene most tiszta vizet öntött a pohárba:

"Két dolgot tudok mondani erre. Az egyik, hogy Marvel Kapitány is elmondja, hogy csak valódi vészhelyzetben használhatja a Fury a csipogót, ugye? A másik pedig, hogy honnan tudjuk, hogy eddig nem nyomta meg. Nem láttuk, hogy megnyomja, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem is tette meg..." 

Úgyhogy mindenki nyugodjon meg, Fury egész egyszerűen megbízott eddig a csapatában. Vagy csak most cserélt elemet a csipogóban. Akárhogy is, Marvel Kapitány végre megjött, hogy megmentse a világot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)