Hirdetés

Marvel Kapitány - itt az új poszter, hamarosan jön a trailer is

|

Már nem kell sokat várnunk a Marvel Kapitány új előzetesére és állítólag nincs messze a Bosszúállók 4 első kedvcsinálója sem.

Hirdetés

Mielőtt még a Bosszúállók 4 megoldaná a Végtelen háború befejezését, megkapjuk a Marvel új szuperhősének bemutatkozását Marvel Kapitány képében, aki komoly szerepet fog játszani a Thanos ellen vívott legvégső csatában. 

Hirdetés

Ahogyan azt az első szinkronos trailerben is hallhattuk, a Marvel Kapitány a '90-es években játszódik, a középpontjában pedig Carol Danvers, a légierő egykori pilótája áll, akinek a DNS-e összekeverődik egy kree szuperhőséével, így különleges képességeket szerez. Azzal, hogy visszaugrunk a múltba olyan közkedvelt karakterek fiatal verzióival is találkozhatunk majd a vásznon, mint Nick Fury és Phil Coulson, akik minden bizonnyal a film holnap érkező új videójában is felbukkannak majd. Addig is be kell érnünk az alábbi poszterrel: 

Azt is pletykálják, hogy még a héten, feltehetően szerda magasságában megkapjuk a Bosszúállók 4 várva-várt első trailerét is, de ennyi spekuláció és találgatás után hisszük, ha látjuk. Azért nézzetek vissza sűrűn, hátha.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)