Hirdetés

Marvel Kapitány - Samuel L. Jackson még a szövegét is fél szemmel tanulta

|

Lehet, hogy őrülten hangzik, de a színész így tette magáévá újra Nick Fury karakterét.

Hirdetés

Mivel a Marvel Kapitány a múltban, egészen pontosan a 90'-es években játszódik, ezért a készítőknek lehetősége volt felvonultatni a fiatal Nick Fury-t is (Coulsonnal együtt), amikor még nem ő állt a S.H.I.E.L.D. élén és mindkét szeme ép volt. A szerepet természetesen ismét Samuel L. Jackson játszotta, akit a legmodernebb digitális technikákkal fiatalítottak meg. De vajon hogyan készült fel egy ilyen különleges, mégis ismerős szerepre napjaink egyik legnépszerűbb színésze?

Hirdetés

Jackson az SFX magazinnak adott interjújában árulta el, hogyan milyen módszerrel tanulta meg Nick Fury szövegeit: a titok az igazgató szemkötőjében rejlik, ennek köszönhetően tud átlényegülni. 

"Az első Amerika Kapitány filmnél fedeztem fel, hogy nem tudom úgy megtanulni a szövegeimet, ha mindkét szemem nyitva van, az egyiket le kellett takarnom hozzá."

Szóval most már amikor Nick Fury karakterét kell hoznia és bemagolnia a szövegeit, akkor lefedi a bal szemét, így mindig megvan a teljes vizualizáció a fejében. A színész szerint talán furcsának tűnhet, de tényleg működik. Azt persze nem árulta el, hogy a történet során láthatjuk-e majd, ahogy félszeművé válik. 

A Marvel Kapitány március 7-én mutatkozik be a hazai mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)