Hirdetés

Marvel Kapitány tényleg megölte az egyik bosszúállót?

|

Nem tudni, mi történt a hősnővel, de már az áldozatait szedi.

Hirdetés

Még augusztusban írtunk arról, hogy a Captain Marvel képregénysorozat 12. számában a címszereplő valamiért korábbi társai, a Bosszúállók ellen fordul. Nos, a szóban forgó füzet nemrég megjelent, és rögtön elég durván bele is csaptak a lecsóba: az ismeretlen okból gonosszá váló Carol ugyanis a jelek szerint gond nélkül kivégezte egyik csapattársát. Értelemszerűen innentől fogva masszívan spoileres sorok következnek. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, minek köszönhetően kapott Marvel Kapitány egy új, meglehetősen sötét jelmezt, és miért kell megölnie a Bosszúállókat, de nagyon úgy tűnik, hogy nem saját akaratából cselekszik. Mindenesetre első áldozatával már végzett is, egy rövid, de annál látványosabb csatában elintézte Thort. A füzet végén egy titokzatos alakhoz látogat el a Kapitány, akinek a következőket mondja:

"Azt parancsoltad nekem, hogy hozzam el Thor, a mennydörgés istenének tetemét. Remélem, hogy a feje is elegendő".

Majd nemes egyszerűséggel feltartja Thor levágott fejét, ahogy azt az alábbi képen is láthatjátok. 

Szinte teljesen bizonyos egyébként, hogy ezzel nem került pont Asgard jelenlegi ura történetének végére, ugyanis 2020-ban egy új Thor képregénysorozat indul el. Az új füzetekben viszont teljesen új külsővel, szakáll nélkül és derékig érő hajjal tűnik fel Thor, akinek immár mindkét karja és mindkét szeme ép. Ha most Marvel Kapitány valóban megölte őt, akkor simán lehet majd új kinézetére az a magyarázat, hogy valamilyen formában újjászületett. 

Nektek van tippetek arra, hogy milyen gonosz erő irányíthatja épp Marvel Kapitányt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)