Hirdetés

Egyre többen nevezik el gyermeküket a Marvel karakterei után

|

Elég sok olyan gyerek van, akit ugyanúgy hívnak, mint egy ismert szuperhőst, de a jelek szerint a szülők nem mindig a hétköznapi neveket választják.

Hirdetés

Az utóbbi években valószínűleg rengeteg új rajongót szerzett magának a Marvel, hiszen a filmes univerzummal azokat is sikerült bevonzania, akik esetleg nem szoktak képregényeket olvasni. A népszerűség pedig bizony az élet más területein is megmutatkozik.

Hirdetés

A U.S. Social Security Administration nemrég közzétett néhány adatot arról, hogy melyek voltak a legnépszerűbb gyereknevek 2017-ben, és akad bizony közöttük néhány olyan, amelyet valószínűleg szuperhősök inspiráltak. A Parker és a Wade elég népszerűek voltak a szülők körében, de például sok Natasha is volt, habár ez azért nem annyira ritka név.

Viszont voltak olyanok, akik egészen különleges, egyáltalán nem mindennapi nevet választottak gyermeküknek, ugyanis az adatok között szerepel a Loki, a Marvel, a Rocket, a Quill, de akad még Hawkeye is.

Szerintetek melyik szuperhős neve a legjobb választás ilyen helyzetben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)