Hirdetés

Mennyire képregényhűek a Marvel filmes univerzum hősei?

|

Több tucat szuperhősön keresztül mutatjuk meg, mennyiben hasonlítanak illetve különböznek az MCU karaktere a képregényes változatoktól.

Hirdetés

A Marvel Studios kezdetektől fogva világos alapvetés szerint készíti el filmes adaptációit: nem szolgalelkű másolatokról van szó, amennyiben úgy érzik, hogy érdemes eltérni a képregényes alapoktól, szükséges csavarni a történeten, ki kell cserélni pár szereplőt, akkor ezt bármiféle hezitálás nélkül azonnal meglépik. Természetesen az MCU mozik és tévésorozatok főszereplői sem egy az egyeben úgy festenek, ahogy anno a füzetek lapjain megismertük őket. Az Accurate MCU most azt szedte össze, egészen pontosan mennyire hasonlít vagy különbözik Vasember, Thor, Amerika Kapitány, Hulk, Fekete Özvegy, Doktor Strange, vagy épp a barátságos és közkedvelt Pókember filmes, illetve képregényes verziója. 

Hirdetés

Az alábbi galériában több tucat karaktert láthattok az MCU filmjeiből és sorozataiból, velük pedig az eredeti képregényes változatok lettek párba állítva. Akad pár érdekes döntés, Vasember esetében például nem érzem túlzottan indokoltnak a régi képregényes dizájnt, elvégre egyértelműen a modern verzióról mintázták a filmes vértet, Pókember filmbéli kezeslábasát viszont talán még furább párosítani a Vörös Pók jelmezével. Mindenesetre így is nagyon érdekes és látványos gyűjtésről van szó, érdekes látni a különbségeket a filmes és az eredeti képregényes hősök szuperhősök között. 

Akad esetleg olyan MCU-karakter, akinek jobban kedvelitek a filmes változatát, mint az eredeti, füzetekben látott kiadását? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)