Hirdetés

A Marvel vezetője szerint az internet a pokol egyik bugyra

|

Kevin Feige végigkövette az internet felemelkedését, és nincs megelégedve azzal, ahová az egész netkultúra fejlődött.

Hirdetés

Akik rendszeresen megfordulnak egyes oldalak kommentszekcióiban, azok pontosan tudják hogy nem minden hozzászóló az átgondolt és felelősségteljes véleménynyilvánítás jegyében osztja meg gondolatait az internet népével. Az internet hőskorában az emberek blogokat írtak, ha valamiről szerették volna kifejteni a véleményüket, manapság ezt a szerepet nagyrészt átvette a közösségi média, a folyamat leegyszerűsödésével pedig igen káros vélemények is napvilágot láthatnak. Kevin Feige egy interjúban beszélt arról, hogy sokszor nagyon rombolónak az internetezők azonnali reakcióit.

Hirdetés

Feige 2000-ben kezdte producerként az első X-Men filmen, ekkoriban az internet még bőven gyerekcipőben járt, filmes blogokba csak elvétve futott bele az ember. Akkoriban még nagyon új volt az alkotóknak, hogy egy átlag ember véleményét is szinte azonnal elolvashatják a premier másnapján. Elmondása szerint számára nagyon sokkoló volt belefutni az első olyan kijelentésbe, hogy:

"Nos, ez egy Marvel film, szóval tudod, hogy rossz lesz".

Szerinte manapság olyan irányba indult el az internetes kultúra, hogy a filmkészítőknek olyan szétnézni a közösségi médiában, mintha a poklok bugyrait kéne bejárniuk. Sajnos mi is sokszor számolunk be olyan hírekről, hogy egyes alkotók vagy színészek halálos fenyegetéseket kapnak, elég csak Jar Jar színészére gondolni, akit majdnem öngyilkosságba hajszoltak, de a Rose Ticot játszó Kelly Marie Trant ért támadásokat is említhetnénk.

Igazából a lista egy kis utánanézéssel a végtelenségig folytatható, így nem lepődünk meg Kevin Feige kijelentésén, aki valószínűleg szintén kapott már cifra dolgokat a rajongóktól a Marvel filmeket érintő munkássága kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)