Hirdetés

Marvel Kapitány már sokkal korábban beléphetett volna az MCU-ba

|

Megjelent az MCU Infinity Saga blu-ray gyűjteménye, ezzel együtt pedig rengeteg extra tartalom is előkerült, köztük számtalan kimaradt jelenettel.

Hirdetés

A Marvel's The Infinity Saga Box Set tartalmazza az MCU mind a 23 filmjét A Vasembertől a Pókember: Idegenbenig. A filmek mellett bónusz tartalom is jár a rajongóknak, az extrák között pedig kimarad jelenetek is akadnak bőséggel. A /r/MarvelStudios subreddit felhasználói nagy lelkesedéssel osztogatják meg ezeket, és akad köztük egy-két érdekesebb darab.

Hirdetés

Tudtátok, hogy Marvel Kapitány már a Bosszúállók: Ultron korában felbukkanhatott volna? Mi sem, de a lenti kép az egyik kivágott jelenetből erről tanúskodik. Az Utron kora nagyjából egy évvel azelőtt került a mozikba, hogy a megállapodás Brie Larsonnal megszületett volna. A lenti jelenetben valószínűleg ezért szerepel egy helyettesítő színésznő.

Captain Marvel in Avengers: Age of Ultron - From the Infinity Saga Box Set from r/marvelstudios

A második érdekes képkocka egy Thor: Sötét világ jelenetből származik. Odin valamiért úgy gondolta, hogy valamikor a cselekmény során tesz egy apróbb kiruccanást a Földre. Egy teória szerint ez a film végén történt volna, de mivel a végleges változatban Loki vette át Odin szerepét, a jelenet értelmetlenné vált.

Screenshot of the Infinity Saga Box Set deleted scene from Thor: The Dark World. Odin on Earth. from r/marvelstudios

Kíváncsian várjuk, hogy milyen újabb érdekességek kerülnek még elő a gyűjtői csomagból, a subredditet mindenesetre érdemes lesz nézegetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)