Hirdetés

Végre kiderült, mikor leplezik le a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisát

|

A Marvel-rajongóknak idén különösen érdemes lesz figyelni a San Diego Comic-Con eseményeit.

Hirdetés

Eddig csak az volt teljesen egyértelmű, hogy a Pókember: Idegemben bemutatójáig egyetlen árva szót sem fog mesélni a Marvel Studios az MCU negyedik fázisának filmjeiről. Hiába tudjuk pontosan, hogy hazánkban forgatják a Fekete Özvegy mozit, ezidáig a negyedik fázis egyetlen filmje kapcsán sem érkezett hivatalos bejelentés vagy megerősítés, csak és kizárólag pletykákból értesültünk ezekről a mozikról. Mindez azonban hamarosan megváltozik.

Hirdetés

A Marvel ugyanis bejelentette, hogy a 2019-es San Diego Comic-Conon fognak először beszélni a Marvel Filmes Univerzum jövőjéről, így pedig természetesen a negyedik fázis tervezett filmjeiről is. Egészen pontosan július 20-án szombaton startol majd egy a Marvel Studios 90 perces előadása a San Diego Comic-Con H-csarnokában. Azt még csak egyelőre megtippelni lehet, hogy egészen pontosan milyen nagy bejelentésekkel készül az eseményre Kevin Feige, a Marvel Studios fejese, de az teljesen biztos, hogy szánnak majd némi időt az utolsó három film, vagyis a Marvel Kapitány, a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben bevételi sikereire (továbbra is kérdés, hogy addig képes lesz-e a Végjáték letaszítani az Avatart a filmbevételes toplista első helyéről). Ezt követően pedig valószínűleg a negyedik fázis filmjei következnek, végre tehát bejelentik a Fekete Özvegy mozit, megmutatják az Örökkévalók stábját (lehet tehát készülni arra, hogy Angelina Jolie is a színpadra lép, szó esik A galaxis őrzői 3. részéről, és a Shang-Chi filmről is. Eztán pedig teljesen egyértelmű, hogy az idén elstartoló streaming szolgáltatás, vagyis a Disney+ kapcsán is lesz mondanivalója a Marvelnek, végre többet is megtudhatunk a Sólyom és Tél Katonája, a WandaVision, a Loki és a Sólyomszer sorozatokról. 

Persze azért jó eséllyel nem most fognak ellőni minden puskaport, hagynak meglepetéseket az augusztusban esedékes D23 expóra is. Ti mire számítotok a Marvel Studios Comic-Con-os előadása kapcsán? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)