Hirdetés

Egy pillanatra úgy tűnt, mintha az Új mutánsok az MCU része lenne

|

A Marvel hírlevélben állította ezt, aztán gyorsan visszatáncolt.

Hirdetés

Nagyon nehézkesen született meg az Új mutánsok, de végül sikerült véglegesíteni egy verziót, ami 2020. április 2-án kerül a hazai mozikba. A film már a Disney és a 20th Century Fox összeolvadása előtt elkészült, ezért volt nagyon fura, hogy a Disney D23 hírlevelében azt írták, a Marvel Filmes Univerzum részeként jelenik meg.

Hirdetés

A vonatkozó részt később eltávolították, és valóban nem valószínű, hogy az Új mutánsokat MCU részévé fogják tenni. Egyrészt nem annyira gyermekbarát, mint a Marvel Studios filmjei, másrészt a rendező, Josh Boone azt nyilatkozta, az újraforgatások ellenére is az a film kerül majd mozikba, amit ő megálmodott. Esetleg valami apró összekötés, cameo lehet, de nem lepődünk meg, ha annyival sem készülnek.

A Marvel Filmes Univerzum következő fázisának első filmje a Fekete özvegy lesz, melyet április 30-án mutatnak be hazánkban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)