Hirdetés

Infografika mutatja a Végtelen Kövek szerepét a Bosszúállók: Végtelen háború csettintésében

|

Thanosnak mind a hat kő kellett ahhoz, hogy eltörölje az univerzumban élő lények felét, de hogy mi volt az egyes kövek szerepe ebben, azt nem magyarázta túl. Legyen meg egyben, egy képen!

Hirdetés

Amíg várunk a Marvel filmes univerzumának következő szakaszára, addig az előző filmek egyes részeiről vitázhatunk vagy spekulálhatunk. Egy Excelsior1001 néven tevékenykedő rajongó az utóbbit választotta, és megpróbálta összerakni, hogy melyik Végtelen Kőnek mi lehetett a szerepe a legendás csettintésben. Egy egyszerű kis infógrafikára összeszedte mindet, amit aztán átültettünk magyarra az érthetőség kedvéért.

Hirdetés

Nézzük tehát, milyen szerepet játszottak az "alkatrészek" Thanos kesztyűjén! Az Elme köve felderítette, hogy mely lények élnek és melyek nem, a Valóság köve széttépte a fizikai testeket, a Lélek köve elrendezte a halálok után maradt lelkeket. A Tér köve biztosította, hogy Thanos követelése végbemenjen az univerzum minden szegletében, az Idő kő pedig értelemszerűen arra szolgált, hogy a "parancs" villámgyorsan végbemenjen, végül az Erő köve adta meg a szükséges energiát a többi kőnek a feladat teljesítéséhez.

A képre kattintva külön ablakban, eredeti méretben is átböngészheted. A teória egyébként egész logikusnak tűnik, de a kérdés valószínűleg újra előjön majd, ha egyszer az MCU úgy dönt, hogy ismét előveszik majd a köveket. Ez mondjuk biztosan nem a közeljövőben fog megtörténni, hiszen a Marvel Studiosnak egyelőre bőven elég új ötlete van a filmsorozat folytatására, de manapság a rebootok rebootjának restartolásai közepette már semmin sem lepődünk meg - például azon sem, ha néhány éven belül a vezetőség egy csettintéssel visszahozza ezt a történetvonalat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)