Hirdetés

Egy rajongó már megálmodta, hogy nézne ki Keanu Reeves Moon Knight szerepében

|

Egyelőre még mindenki csak találgat, de egy művész már megálmodta, hogy is nézne ki a Marvel kultikus hőse, ha Keanu Reeves formálná meg a filmvásznon.

Hirdetés

A John Wick 3 sikere és a Cyberpunk 2077 nagy meglepetése után már egyértelmű, hogy Keanu Reeves évét írjuk, nemrég pedig az is kiderült, hogy a Marvel is szívesen dolgozna együtt a színésszel, hiszen maga Kevin Feige beszélt arról, hogy szeretne neki szerepet adni a stúdió filmjeiben. Gondolhatjátok, hogy az internet népe azonnal beindult, és el is kezdték tervezgetni az internet pasijaként futó ikon karrierjét.

Hirdetés

Nem csak Feige, de más filmesek is izgatottak az ötlet miatt és amikor Kevin Smith először bedobta az ötletet, hogy Reeves akár egy Moon Knight film főszerepét is elvállalhatná, egyből beindult a képregényrajongók fantáziája. Egy népszerű művészt szintén megihletett ez az ötlet és rögtön el is készítette egy látványtervet:

Bár Moon Knight nem mondható éppen a Marvel legnépszerűbb karakterének, a mai napig van egy nagyon lelkes rajongóbázisa és ha belegondolunk, nem ez lenne az első alkalom, hogy egy kevésbé ismert sorozat új életre kel a mozinak köszönhetően, elég csak A Galaxis Őrzői sikerére gondolni. Persze ettől független ez még mindig csak egy kósza ötlet, ami nem nyert semmiféle megerősítést, maradunk a (művészi) álmodozás szintjén.

Ti milyen hős szerepében tudnátok elképzelni Reeves-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)