Hirdetés

Három merőben újfajta Bosszúállók filmet és egy Nova mozit is említenek az új pletykák

|

Elvileg a New Avengers, a Young Avengers és a Dark Avengers is tervben van a stúdiónál.

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk, egészen pontosan milyen filmekkel készül a Marvel Studios az MCU negyedik fázisára, bár azért elég valószínű sejtéseink már akadnak. Folyamatosan érkeznek a témával kapcsolatban a több-kevésbé reálisnak tűnő pletykák, most pedig egy olyan szivárogtató szolgált új infókkal, akire bizony érdemes lehet hallgatni. A The Independent ugyanis Roger Wardellt nevezte meg forrásának a friss híresztelésekkel kapcsolatban, ő pedig már a Bosszúállók: Végjáték esetében is pontos információkkal rendelkezett a tavaly decemberben. 

Hirdetés

Wardell szerint a negyedik fázis filmjei nem kötődnek olyan szorosan egymáshoz, mint a korábbi Marvel mozik. Ehelyett több kisebb történetszálra osztják majd föl a kánont, a Földön tevékenykedő és az űrbéli hősök kalandjai pedig élesen különböznek majd egymástól. Dörzsölhetik a tenyerüket a Pókember-rajongók, Wardell ugyanis arról számolt be, hogy a hamarosan a mozikba kerülő Pókember: Idegenben című filmben debütál majd a hálószövő legfontosabb ellenfele, Norman Osborn, azaz a Zöld Manó. Információi szerint a Marvel jelenleg a Fekete Özvegy, Az Örökkévalók, a Fekete Párduc 2, a Shang-Chi, a Doktor Strange 2, a Nova és A galaxis őrzői 3 filmeken dolgozik. Ezek közül a Nova mozit kell mindenképp kiemelni, mivel eddig erről nem érkeztek olyan konkrét hírek, mint a többi felsorolt adaptációról. Nova 1976 óta szerepel a Marvel füzeteiben, a Nova Corps nevezetű intergalaktikus rendfenntartó szervezet tagja - Nova Corps az Őrzők filmjeiben ugyebár már megjelent. Wardell hozzátette, hogy a Marvel erősen gondolkozik új Thor, Hangya és Marvel Kapitány filmeken is, valamint szerinte érkezhet New Avengers, Young Avengers és Dark Avengers mozi is. 

A New Avengers formáció, vagyis az Új Bosszúállók akkor jött létre, mikor válogatott szörnyűségek következtében a szuperhőscsapat feloszlott, de később a Földnek újra szüksége volt egy ilyen formációra - ez a helyzet adott lenne a filmes világban is. A Young Avengers (Ifjú Bosszúállók) már a hősök következő generációjára koncentrál, Hangya lányával pedig ezt a vonalat is elkezdték már pedzegetni. Végezetül a Dark Avengers tűnik talán a legérdekesebbnek: a Sötét Bosszúállók antihősöket és keményvonalas rosszfiúkat tudott a soraiban, a csapatot pedig maga Norman Osborn vezette. Ha tehát tényleg megjelenik Pókember nemezise, akkor a hozzá kapcsolódó történetszálat simán kifuttathatják erre. 

Egy gyors kanyar erejéig érdemes még vég visszatérni az egyébként már készülő Fekete Özvegy mozira: a szivárgás szerint Yelena Belova is szerepelni fog a filmben. Ez a karakter ugyancsak Fekete Özvegy néven futott a Marvel képregényekben, és szintén a Vörös Szoba Akadémiában képezték ki, pont mint Nathasát. A Fekete Párduc 2 kapcsán pedig az derült ki, hogy Michael B Jordan visszatér Erik Killmonger szerepében - ennek is nagyon tudnánk örülni.

Természetesen a fentieket érdemes kellő kétely mellett kezelni. Valószínűleg az idei San Diego Comic Conon fogja leleplezni a soron következő Marvel mozikat a stúdió fejese, Kevin Feige. Erre július végén kerül majd sor, tehát nem kell már sokáig várnunk. 

Ti örülnétek, ha ezek az infók igaznak bizonyulnának? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)