Hirdetés

Öt új Marvel film dátumát jelentették be

|

A Fekete Párduc második részét követő premierek között A galaxis őrzői és A Hangya folytatások is ott lehetnek.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjátékkal és a Pókember: Idegenbennel lezárult az MCU harmadik fázisa, a negyedik pedig csak tavasszal indul útjára, ráadásul mostantól nem csak a filmek formálják majd az univerzum történéseit, de a Disney+-on futó sorozatok is. Persze a képregényfilmek jelenleg sikerük csúcspontján állnak, így nem kell attól félnünk, hogy a mozis kalandok háttérbe szorulnának, ennek ékes bizonyítéka, hogy újabb öt premierdátummal bővült ez eddig sem rövidke lista.

Hirdetés

Az eddigi információk alapján a 2022. május 6-án érkező Fekete Párduc 2 volt az utolsó ismert bemutató a negyedik fázisban. A Marvel nemrég közzétett jelentésében öt újabb dátumot kaptunk, mely szerint 2022-ben még október 7-én számíthatunk premierre, azonban 2023-ban négy film is megjelenik, méghozzá február 17-én, május 5-én, július 28-án, valamint november 3-án.

Arról egyelőre még nem tudunk semmit, hogy mely filmek lehetnek ezek, de elég valószínű, hogy a James Gunn rendezte A galaxis őrzői és a Peyton Reed jegyezte A Hangya harmadik része is köztük lesz, de egy Marvel Kapitány 2-n sem lepődnénk meg, ahogy Pengét is már várjuk, főleg Mahershala Ali miatt. Emellett jó esély van rá, hogy a Fox megvásárlásával a Marvelhez került hősöket is elkezdik bevezetni az univerzumba, tehát az X-Men, a Fantasztikus Négyes vagy Deadpool feltűnésére is számíthatunk. Persze a nagy nehézségek árán tető alá hozott Pókember-dealről se feledkezzünk meg, mely szerint Tom Hollandot is láthatjuk még pár kalandban.

Ti melyik premiereknek örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)