Hirdetés

Napra pontosan tudjuk, mikor jelentik be az új Marvel filmeket

|

Eddig csak az volt biztos, hogy a negyedik fázis filmjeiről a Pókember: Idegenben premierjéig nem beszélnek, azonban most kiderült, hogy nem lesz elég júliusig várni.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték nagyjából lezárt egy szép korszakot, de csak a Pókember: Idegenben tesz pontot a Marvel Filmes Univerzum harmadik fázisának a végére. Csak találgatni tudunk, hogy mi jön ezután, de már nem kell sokáig a képzeletünkre és a pletykákra hagyatkoznunk.

Hirdetés

A Disney éves rendezvénye, a D23 ezúttal augusztus 24-én lesz, és most kiderült a teljes menetrend. A filmekről (nem csak a marvelesekről, hanem az animációsakról és a Star Wars mozikról) itthoni idő szerint este 7-től fognak beszélni, és ekkor jelentik majd be, hogy mivel töltik fel a negyedik fázist. A San Diego Comic-Conon már megszellőztethetnek ezt azt július 18. és 21. között, de a fontos dolgokat várhatóan a saját rendezvényükre hagyják. Írjátok fel a naptárba, és térjetek vissza a GameStar Online-ra, mert biztos, hogy azonnal beszámolunk mindenről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)