Hirdetés

BRÉKING: tudjuk Pókember összes mocskos titkát!

|

Ki rejlik Pókember maszkja mögött? Hová tűnt Misztérió? A Hírharsona minderről lerántja a leplet!

Hirdetés

A Pókember: Idegenben egyik stáblistás jelenetében ismét láthattuk a fantasztikus J. K. Simmonst, mint J. Jonah Jameson, a Hírharsona gátlástalan főszerkesztője. Úgy néz ki, hogy a Pókember-történetek ikonikus újságja is átnyergelt az online térbe, és egy online portállal, valamint egy zseniális YouTube-csatornával hergeli a kedélyeket.

Hirdetés

Tegnap jelent meg a The Daily Bugle, azaz a Hírharsona csatornáján egy videó, amely jórészt a legutóbbi Póki-kaland stáblistás jeleneteit használta fel, hogy egy meglehetősen felbujtó hangulatú videóban adja az emberek tudtára, ki rejtőzik Pókember maszkja mögött. Mi teljesen le vagyunk sokkolva a leleplezéstől, íme:

A videó leírásában találhatunk egy linket, ami egyenesen a Hírharsona honlapjára visz, ahol jó pár hír foglalkozik Misztérióval, Pókemberrel és a Londonban történt fiaskóval. A portálon még rövid kis kommentek is találhatóak, amikben az emberek arról mesélnek, hogy milyen kellemetlen szituációkban sikerült "visszapittyenniük" Hulk csettintése után; például egyik pillanatban meztelenül járkáltak a lakásukban, a másik pillanatban pedig már egy ismeretlen család között találták magukat.

Természetesen Facebook, Twitter és Instagram oldala is van a lapnak, így bármelyik platformon értesülhettek J. Jonah Jameson nagy leleplezéseiről. Érdemes mindent végigpörgetni, mert igazi gyöngyszemekre lelhettek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)