Hirdetés

Pókember és Rozsomák is csatlakozik a Fantasztikus Négyeshez

|

Természetesen mindketten kapnak új jelmezt is annak örömére, hogy a Marvel első szuperhőscsaládjának tagjaivá váltak.

Hirdetés

Pókember és Rozsomák sokféle szuperhőscsapatban megfordultak már az évek során, 2005-ben például végre valóra vált egy halom Marvel-rajongó álma, mindketten beléptek a Bosszúállók/Bosszú Angyalai kötelékébe a The New Avengers első számában. Most hasonlóan fontos, képregénytörténelmi pillanat közeleg, a legújabb Fantastic Four széria 21. füzetében hivatalosan is a Fantasztikus Négyes tagjaivá válnak.

Hirdetés

Bizony, a barátságos és közkedvelt Pókember, valamint az X-Men legendás harcosa, Rozsomák is kék-fekete ruhát húznak és csatlakoznak a Fantasztikus Négyeshez. Minderre az aktuális Fantastic Four/Avengers képregényes esemény, az Empyre crossover keretein belül kerül sor - ebben a történetben egyébként a hosszú ideig hadban álló kree és skrull fajok egy új császár uralma alatt egyesülnek.

A szóban forgó lapszámot egyébként Dan Slot írja, és Sean Izaaks rajzolja. A sztori szerint a Fantasztikus Négyes állandó tagjai épp az űrben tevékenykednek, ezért kell Pókinak és Rozsomáknak besegítenie. A nemrég közzétett borítókép alapján a két népszerű hős Franklin és Valeria Richards, vagyis Sue Storm (Láthatatlan) és Reed Richards (Mister Fantastic) gyermekeinek oldalán indul csatába. 

Nem ez az első eset egyébként, hogy Pókember és Rozsomák a Fantasztikus Négyes tagjaivá válnak, de az 1990-ben (egészen pontosan az akkori Fantastic Four 347-349. számaiban) futó sztoriban csak egy alakváltó skrull vette rá őket, hogy Szellemlovassal és Hulkkal kiegészülve alapítsanak egy új Fantasztikus Négyest, tehát ez nem tekinthető hivatalos csatlakozásnak. 

Nektek bejön Póki és Rozsomák új szerkója? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)