Hirdetés

Milyenek lennének a Marvel filmek, ha 18 éven felülieknek készítenék őket?

|

Ha belegondolunk abba, hogy a Bosszúállók milyen fegyverekkel csapkodják ellenfeleiket, akkor rájöhetünk, hogy igazából a stúdió nagyon visszafogja magát az erőszak illusztrálásánál. Ezt most be is mutatják nekünk szemérmetlen szakik.

Hirdetés

Nem igazán osztom a véleményt, miszerint a vér, a brutalitás és az R besorolás segítene minden esetben a szuperhősös filmeken (bár a Logan és a Deadpool érdemei elvitathatatlanok), de ettől még érdekes lenne látni, hogy hogyan is működne mondjuk Thor kalapácsa egy valódi csatában.

Hirdetés

A Corridor Crew videós csapata többek között ezt a témát is boncolgatta a legfrissebb videójában, ahol fogtak néhány Marvel filmet és az akciójeleneteket realisztikusabbá, véresebbé, vagyis azonnal csak felnőtteknek szóló kategóriába besorolhatóvá varázsolták. Amerika Kapitány embereket fejez le a pajzsával, Wanda kivérezteti a katonákat, Vasember ártatlanokat robbant fel. Így már nem annyira cuki minden hős.

Aki esetleg nézi a nemrég debütált The Boys című Amazon Prime sorozatot, az most érezhet némi áthallást. Csak javasolni tudjuk egyébként!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)