Hirdetés

Jessica Jones - az új trailerben bemutatkozik a befejező évad gonosza

|

Már egy hét sincs hátra a Jessica Jones harmadik évadának bemutatkozásáig, aminek központi konfliktusait egy izgalmas új előzetes vezeti fel.

Hirdetés

Jövő pénteken, azaz június 14-én érkezik a Netflixre a Marvel's Jessica Jones harmadik és egyben befejező évada, amihez nemrég egy izgalmas új előzetes is megjelent. Eddig csak a sorozat Twitter-fiókján közzétett üzenetekből próbálhattuk kitalálni, hogy ki is lesz a zárószezon főgonosza, az előzetesben viszont egyértelműen láthatjuk, ki az, és milyen kihívás elé állítja majd a sorozat hőseit.

Hirdetés

Ahogy az alábbi videóban is láthatjátok, Gregory Salinger tesz majd alaposan keresztbe a jófiúknak, a Marvel univerzumában Foolkiller is ismert karakter ebben a feldolgozásban egy rendkívül intelligens pszichopatának tűnik, aki személyes feladatának érzi, hogy a nagy nyilvánosság előtt rombolja le Jessica Jones és a többiek imidzsét. Emellett a címszereplő és Trish kapcsolatában is komoly próbatételnek bizonyul majd Salinger ügyének felgöngyölítése, úgyhogy abban biztosak lehetünk, hogy ez az évad sem lesz unalmas.

A fenti trailer mellett egy poszter is érkezett a napokon belül debütáló harmadik szezonhoz, amin Jessicát a Salinger által bizonyítékként készített rengeteg fotó egyikén láthatjuk.

Ti mit vártok a finálétól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)