Hirdetés

Marvel's Spider-Man - kiderült, mikor startol a legújabb Pókember animációs sorozat

|

A mozivászon után a rajzfilmek világába is ellátogat a barátságos és közkedvelt Pókember.

Hirdetés

A D23 nevezetű expón a Disney és a Marvel végre leleplezte, mikor láthatjuk a legújabb Pókember animációs sorozatot.

Hirdetés

A bejelentés szerint a Marvel's Spider-Man rajzfilmsorozat augusztus 19-én startol el a Disney XD csatornán és a Disney XD applikációban. A stábtagok kilétére is fény derült, így megtudtuk, hogy Robbie Daymond kölcsönzi hangját Pókembernek, Max Mittleman lesz Harry Osborn, Nadji Jeter szólaltatja meg Miles Moralest (bizony az Ultimate univerzum második Pókembere is szerepel az animációs szériában), Laura Bailey szinkronizálja Gwen Stacyt, Nancy Linari lesz May néni, Patton Oswalt pedig Ben bácsi szerepét kapta. Gonosztevőkből sem lesz hiány, Scott Menville adja hangját Doktor Oktopusznak, John DiMaggio lesz a Sakál, Alastair Duncan pedig Keselyűként tűnik fel. Az expón levetített videóban Venom szimbiótája is feltűnik, így rá is számíthatunk majd a mesében, de szóba került többek között Homokember, a Gyík és Kalapácsfej is. A Marvel ügyvezető igazgatója, Joe Quesada nem csak producerként egyengeti majd a sorozatot, hanem Joe, egy kávézó tulajdonosa is az ő hangján szólal meg.

A rajzfilm története szerint Petert felveszik egy különleges tehetségeket képző iskolába, ahol nem mindennapi osztálytársakat kap. A korábban már említett Miles Morales mellett felbukkan például Anya Corazon, vagyis a Póklány, valamint Gwen Stacy is Spider-Gwen gúnyájába bújik. Négy póktini kalandjait láthatjuk tehát a jelek szerint egyetlen sorozatban.

Ti belenéztek majd a Marvel's Spider-Man sorozatba? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)