Hirdetés

Új Marvel-sorozat készül az ABC-nél

|

A S.H.I.E.L.D. ügynökei ugyan elbúcsúzik a csatornától, de jön helyette valami új.

Hirdetés

A S.H.I.E.L.D. ügynökei a hetedik évadával köszön el a tévénézőktől, távozásával pedig egy hatalmas űrt kell betöltenie a csatornának. Noha egy Agent Carter feltámasztásért régóta megy a rajongói kampányolás, azonban úgy tűnik, hogy más ötletük van a folytatással kapcsolatban.

Hirdetés

Karey Burke, az ABC Entertainment elnöke a Deadline-nak árulta el, hogy aktívan tárgyalnak egy projekttel kapcsolatban és bár konkrétan nem nevezte meg, hogy ki lehet az új széria főhőse, azt azért elmondta, hogy lényegében egy teljesen új karakterről van szó, aki tökéletesen passzol majd a női szuperhősökre fókuszáló stratégiájukba.

Ennél többet nem sikerült kiszedni Burke-ból, viszont úgy tűnik, hogy a titokzatos projektnek semmi köze ahhoz a korábban belebegtetett sorozathoz, amely szuperképességekkel rendelkező női karakterekről szól a Wonder Women írójának (Allan Heinberg) tollából. 

Ti kinek szánnátok saját sorozatot azok közül, akik még nem mutatkoztak be a nagyvilág előtt? She-Hulk? America Chavez? Esetleg Ms. Marvel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)